Skulle vara jätteroligt om jag vann
Var med du också

 
Har varit ute som hela förmiddagen, därför har jag inte bloggat. Det har varit skitvarmt men solen har gått i moln nu, därför gick jag in och passade på att blogga en snabbis. Idag känner jag verkligen att det är sommarlov, en av de få dagarna denna sommar, eller ska man säga vinter.. Har varit så kallt och tråkigt väder, hoppas på att det ska vara fint nu ett tag! Hade nog fel där, imorgon blir det inte bästa vädret men varmt som tur är..
12:00–18:00 19°0.6 – 1.7 mm Är också en bild på ett mörkt moln, regn och blixt. 
 
Igår låg jag och såg OS till ungefär 01:30, somnade före 02:00 också. Ville sova ut idag och sov till 10:00, skönt att få sova lite längre än vanligt i alla fall. Under morgonen har jag vilat i soffan framför simningen, inte det roligaste men man vill ju som se OS ändå. 
Picture
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, något förslag? 
Förlåt för att jag inte bloggade direkt jag steg upp, ska bättra mig bara så att ni vet. 
Idag kanske jag fixar bloglovin, vi får väl se vad jag ska göra för nå. Tänkte i alla fall få färdigt med bloggen så att allt blir klart!

Söker också en gästbloggare, kontakta mig om du skulle kunna skriva minst 2 inlägg i 3 dagar, 10-12 augusti!
Ha det!
 
 
Många har åsikter om att använda sporrar och spö då man rider, så då skriver jag några saker om det också!


Sporrar

Jag kommer aldrig rida med sporrar, eller när jag blir vuxen kanske men inte som barn. Varför undrar ni säkert? Om man använder det på rätt sätt är det ju en sak och om hästen behöver ridas med sporrar! Men dom som trycker in sporrarna i magen hela tiden, alltså driver med hjälp av sporrarna..dom ska inte använda sporrar! Vassa sporrar borde förbjudas men lite mer mjukare sporrar kan ju få vara kvar tycker jag, om jag ska ha några så ska det vara lite mjukare och inte jättevassa. 

Spö

För mig är spöet som en förlängd arm helt enkelt. Jag sitter inte och slår med det, jag använder det mest till att korrigera hästen. Ibland behöver man använda spöet för att driva, dock så använder jag först skänklarna och sen spöet för att trycka till med det lite lätt. Man behöver inte spö på alla hästar!! På vissa blir det skillnad utan att man ens gör något med spöt, bara sitta och hålla i det kan göra mycket. 
Vad tycker ni om sporrar och spö? 
(skrev en väldigt kortfattad version) 
 
Jag tycker ni ska rösta på Olivia's bild  http://vibymuppen.blogg.se/2012/july/finalisterna-rosta.html#comment Den har då nummer 4.

Hon har nämligen gått vidare till final på Vibymuppen i en bildtävling, rösta på henne och glöm inte att checka hennes blogg som hon har med Hanna och Emilia, http://nuci.blogg.se 
 
Det som är grymt dåligt med weebly är att vilken tid man publicerat ett inlägg inte finns med, bara datumet liksom.
Man kan nog göra inställda då men frågan är "Kommer alla dom inställda komma upp samtidigt eller kommer dom i den ordning jag har gjort dom, fattar inte" Men ska nog prova göra 5 till imorgon, mer eller mindre spelar ingen roll men ska testa och se hur det blir!
 

Måndag

Rider Summerday rain (Nutte) hem från betet
Kompis, chilla?

Tisdag

Ska nog rida hos Olivia

Onsdag

Om det är fint väder ska jag bada

Torsdag

Städa
Kompis, bada, chilla?

Fredag

Ta det luuuuugnt!
 
När vi väl var inne i stan så gick jag och mötte upp Lovisa, Linn och Fanny på tivolit. Jag och Lovisa började med att åka Stardancer, åkte den sen med Olivia, alla skrek utom vi..haha! Medans så åkte Linn, Fanny och Lovisa Virvelvinden. Sen åkte Fanny och Linn Breakdance, jag snackade lite med andra Olivia då för jag träffade henne. När dom åkt försökte vi hitta någon som ville åka No limit med mig, tillslut hittade vi en!! Åkte med Sara, sen satte vi oss med Matilda och Elin. Den var såhäär kul, ångrade inte att jag åkte den! Ett tag senare åkte Linn, Sara och Lovisa Stardancer, premiären för Linn och hon klarade det, Grattis! Sen träffade vi Simon, Marcus och några andra killar som vi knappt känner. Jag och Lovisa åkte då No limit med Simon och en annan kille, sjukt kul. Våra stolar snurrade nästan hela tiden, haha. 
Köpte en rem när vi väl var där! Har nyss ätit tacos och en munk, mumsigt värre!
Ha det bra!
 
Ska snart bege mig mot stan, skriver ett snabbt inlägg nu innan jag drar iväg.
Hade tänkt göra inställda men det går inte...det är enda nackdelen men denna sida! 
Det har som blivit lite molnigt, kanske klarnar upp sen om vi har tur. 
Ska dra nu, vi hörs!

  Citat

  You said I love you, I said I love you too, the only difference is, I didn't lie. 

  Kategori

  All

  Arkiv

  August 2012
  July 2012